:: Community Forums › eine Stunde pausierte
-> Indoor Plants

#1: eine Stunde pausierte Author: Banning PostPosted: Tue Aug 13, 2019 9:03 am
    ----
New Balance begrijpt de niche die het hier probeert in te vullen. De Hierros zijn ontworpen van boven naar beneden en van hiel tot teen om lopers op technische paden tegemoet te komen.

Naast de bovengenoemde kenmerken van de schoen, hebben de Hierros een stevig rubber in de teenbumper om stenen, wortels, stokken en meer te verwerken.

Voeten zijn beveiligd in de Hierros, dankzij het enkel omhelzende bovenwerk. Bij het maken van verschillende trail-kilometers Adidas Ultra Boost Femme had ik nooit het gevoel dat de schoenen tegen mijn gevoel werkten.

Ze waren veilig en konden stenen en andere obstakels met vertrouwen doorkruisen.

De Hierros zijn niet alleen gebouwd om de uitdagingen van het parcours te weerstaan, hun constructie is bedoeld om duurzaam te zijn.

Na 50ish mijlen leken de schoenen geen slijtage te vertonen door het gebons dat ik ze gaf.

Hoewel mijn trail-mijlen zich niet op zeer technisch terrein bevonden, twijfel ik er niet aan dat ze in staat zouden zijn een soortgelijk gebons op meer technische trails te weerstaan.

Vaak maken trail en ultralopers een keuze: enkelsporige paden waar ze hun snelheid kunnen opdrijven, of technische paden die geweldig zijn voor langzamer klimmen.

Voor hardlopers met de New Balance Hierros is snelheid geen onderdeel van de vergelijking.

Zelfs op single-track paden met minimale bochten, trail obstakels van heuvels, het gewicht van de Hierros weerhield me van het bereiken van topsnelheden.

Maar dat is niet waarvoor ze zijn gebouwd. Verwacht dat de Hierros uitblinken op zeer technisch terrein, weet alleen dat je niet volledig met hen kunt versnellen.

Dit hangt allemaal af van wat je hebt gedaan en draag je tijdens je training! Als je net 18 mijl Nike Air Max Motion Womens op zondag hebt gerend en je benen doen pijn en je hebt een werkdag van 14 uur op maandag - neem maandag vrij! Overweeg hetzelfde scenario en je bent redelijk goed getraind zonder beenpijn en een gemakkelijke werkweek voor je, dan is een gemakkelijke run van 3-6 mijl prima.

Herstelruns moeten eenvoudig zijn. Makkelijk, gemakkelijk, gemakkelijk. Dus als uw typische tempo een 8: 30-9: 00 mijl is, moet u uw herstelactiviteiten waarschijnlijk rond een 9:30 tot 10:00 mijl uitvoeren. Ik weet dat het gek klinkt, maar geloof me, je zult je zoveel beter voelen als je je typische trainingsschema hervat. Je hebt wat veer in je benen!

Dus om te beoordelen. Als je niet herstelt, zul je nooit verbeteren. Er zijn veel benaderingen die trainingsprogramma's zullen gebruiken om herstel in te bouwen. Als voorbeeld, marathon trainingsprogramma's maken Nike Air Max 270 Mujer meestal gebruik van de 3-weekse aanpak van het opbouwen van milage op de lange termijn, en vervolgens een week achteruitgaan voordat opnieuw wordt gebouwd. De week van achteruitgaan is net zo cruciaal, zo niet meer, dan de lange runs die je net hebt uitgevoerd. Ik denk dat de beste manier is om naar je lichaam te luisteren en als je benen "dood" aanvoelen, hebben ze waarschijnlijk rust nodig.

New Foam Fresh Foam biedt een goede hoeveelheid kussen met een sponsachtige padding met dubbele dichtheid eronder. Ik zou zeggen dat het ongeveer gemiddeld is in vergelijking met andere trailschoenen in zijn klasse.

De demping draagt ??bij aan de algehele bescherming bij het tegenkomen van spoorresten en obstakels. De buitenzool is van Vibram en biedt uitstekende grip.

Ik vond de pasvorm van de Hierros strak. Zelfs na 50 mijl zijn de Nike Cortez Damen schoenen nooit losgekomen voor comfort tijdens het hardlopen.

Ik zou de pasvorm krap vinden, hoewel anderen die in deze schoenen hebben gelopen zeggen dat de pasvorm - vooral in de teenendoos - beter is dan in eerdere modellen.

Ik kan zien waarom de Hierros hun aanhangers hebben, hoewel ik niet een van hen ben.

Voor hardlopers die regelmatig door paden met niet-aflatend puin trekken, zouden deze schoenen welkome verlichting bieden van harde kiezels, vuilklonten en andere ergernissen die niet in je schoenen horen.

Bovendien zouden degenen die voor hun avonturen de bergen in gaan, deze schoenen ook naar hun zin vinden.

Maar voor mij was het moeilijk om voorbij de moeilijkheid te komen om de schoen aan te trekken en het gebrek aan comfort tijdens een run.-> Indoor Plants

All times are GMT

Page 1 of 1