:: Community Forums › contre une équipe de jeunes
-> Indoor Plants

#1: contre une équipe de jeunes Author: Banning PostPosted: Tue Aug 13, 2019 9:10 am
    ----
Het onderwerp lichaamsgewicht en hardloopprestaties is vaak de spreekwoordelijke olifant in de kamer, maar laten we dit op een zeer benaderbare manier aanpakken. Als je te zwaar bent, zul je waarschijnlijk achterblijven in de marathon. Als je te licht bent, zul je waarschijnlijk achterblijven in de marathon ... Twee kanten van dezelfde medaille. Dus, wat is een realistisch gewicht voor hardlopers om ervoor te zorgen dat je gezond, sterk en in staat bent Nike Air Max Thea Womens om een ??hogere trainingsbelasting te weerstaan?

Er is een vrij eenvoudige formule om die vraag op een algemene manier te beantwoorden die de meeste mensen zouden moeten kunnen bereiken.

Volgens de beroemde Dr. Irwin Stillman, zijn gezonde mannen toegestaan ??110 pond voor de eerste 60 in hoogte, en vervolgens 5 pond voor elke centimeter daarboven. Vrouwen krijgen 100 pond toegewezen voor de eerste 60 in lengte, en vervolgens 5 pond voor elke centimeter daarboven. Ik wil verder beweren dat het binnen 10% van deze ruwe cijfers niet schadelijk is voor je hardlopen op basis van botstructuur, spiermassa, leeftijd, etc. De sleutel hier is lichaamssamenstelling; als je aan de zwaardere kant van deze berekeningen staat, moet je een meer gespierde bouw hebben met een relatief laag percentage lichaamsvet.

Als u meer dan 10% boven of Asics Gel Lyte 5 Damen onder deze aanbevelingen bent, kan het nuttig zijn om uw dieet aan te passen om dichter bij dit bereik te komen. Raadpleeg natuurlijk altijd een arts voordat u uw dieet, gewicht en trainingsgewoonten wijzigt.

Dit kan een behoorlijk intu?tief punt zijn met betrekking tot een marathondoelstelling van minder dan drie, maar laten we het aan de veilige kant pakken. Als je serieus bent over het 26,2 mijl racen op 6:50 per mijl tempo, moet je veel rennen! Wat 'veel' voor u betekent, begin daar en wij kunnen u helpen de rest te ontwikkelen. Ik zou degenen op een goede plek aanbevelen om een ??sub-drie te proberen best comfortabel te zijn met 5-6 uur per week lopen gedurende ten minste vijf trainingsdagen als een solide, fundamentele startplaats.

Laten we, nu deze parameters worden begrepen, wat meer praten over het belangrijkste obstakel Nike Cortez Mujer dat we eerder hebben besproken - variatie toevoegen aan je training!

Laten we om dit te doen eens kijken naar een case study van een atleet die ik coach. We noemen hem Brandon voor referentie.

Brandon was een serieuze hardloper, bekend als "de man die altijd buiten loopt" in zijn lokale gemeenschap. Hij rende en rende mijlen en mijlen, dag na dag. Hij registreerde zich ongeveer om de drie maanden voor een marathon, met grote doelen en hoopt telkens drie uur te breken voor de afstand.

Toen ik echter met hem begon te werken, was er een probleem dat me opviel na het doornemen van zijn training - zijn persoonlijke 5 km, 10 km, HM en Marathon persoonlijke beste passen per mijl WAREN PRAKTISCH HETZELFDE! Ironisch genoeg waren zijn dagelijkse trainingsritten ook niet veel anders. Dit was een grote rode vlag voor mij, maar wel een die Nike Air Odyssey Femme heel gemakkelijk te corrigeren was.

Brandon was overmatig comfortabel geworden met een snelheid van 40-70 min tegelijk rond doel sub-drie, maar leed in races toen hij überhaupt veel moest versnellen. Dit probleem wordt verder bevorderd door zijn ego en Strava-profiel zou hij het hem gewoon niet toelaten om op zijn gemakkelijke dagen voldoende te vertragen om echt te profiteren van al deze mijlen rond zijn marathontempo.

Hij was een one trick pony geworden. Hij had één snelheid, en die vergelijking leverde niet de resultaten op die hij wilde.

Voer onze interventie in ...

In de komende vier maanden begonnen we zijn training opnieuw te programmeren om elke week tot vijf verschillende inspanningszones op te nemen.

Dit was in het begin heel moeilijk voor Brandon, omdat hij de neiging had om 'standaard' terug te keren naar zijn oude patronen van bijna elke dag 'hard' rennen.

We waren in staat om een ??diepe modulatie te cre?ren tussen zijn uitdagende trainingsdagen en zijn hersteldagen ... We lieten hem op sommige dagen zo snel als 5:30 per mijl rennen, en op anderen zo langzaam als 9:00 per mijl. Hij begon er gespierder uit te zien, zich beter te voelen tijdens het rennen en reed onderweg twee persoonlijke records.

Op de dag van zijn doelmarathon stuurde hij me een sms voor het pistool: 'Coach, ik ben klaar om te gaan! Ik heb me nog nooit zo voorbereid gevoeld! "

Het resultaat: een doorbraak 2:57 marathon in warme omstandigheden en een heuvelachtig parcours.

Ben je klaar om lid te worden van Brandon en anderen in de marathon PR-club? Blijf op de hoogte, want we werken aan gepersonaliseerde trainingsplannen om u te helpen eindelijk de barrière van 3 uur te doorbreken!-> Indoor Plants

All times are GMT

Page 1 of 1